Vacature Dierenarts
Wil jij als zelfstandig dierenarts werken bij de beste dierenspeciaalzaak van het jaar? Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar een dierenarts die zelfstandig wilt werken en alle consumenten kan voorzien van het beste advies. Je werkt zelfstandig, hebt veel vrijheden en kan je intensief inzetten voor het opzetten van deze nieuwe werkwijze binnen de gezondheidszorg voor huisdieren. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.
Verdere toelichting over de medische verantwoordelijkheid en het opzetten van deze pilot zal in het gesprek worden toegelicht.
Als Dierspecialist willen wij uiteraard het beste voor elk dier. Maar niet alleen daarom zijn we uitgeroepen tot beste dierenspeciaalzaak van Nederland, we willen namelijk meer dan dat! Ook deskundigheid, service- en klantgerichtheid, onderscheidend vermogen en innovatie zijn zeker van belang.
Voor onze vestigingen in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein zijn wij op zoek naar:
 Een dierenarts (38 uur)
Ben jij sociaal, communicatief vaardig en vind je het leuk om met collega’s samen te werken? Heb je daarnaast een proactieve en flexibele instelling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Je komt te werken in een gezellig en professioneel team met een innovatieve en vooruitstrevende insteek. We bieden daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Stuur snel je sollicitatie (motivatiebrief en CV) naar haspels-nieuwegein@dierspecialist.nl als dit je aanspreekt.
ANTI DAAS, HORZEL, TEEK 500 ML
Preventief natuurproduct tegen ongedierte, zoals dazen, horzels en teken (en andere stekende insecten). De oplossing om ontspannen de natuur in te gaan voor mens, hond en paard. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik en zeer langdurig doeltreffend (afhankelijk van gebruik en weersinvloeden 24 uur tot enkele dagen). Bevat voornamelijk organische, natuurlijke en natuur identieke ingrediënten. Bevat geen DEET.

Gebruiksaanwijzing:
Anti-Daas royaal insprayen op vacht/huid, vermijd contact met de ogen en neus, na gebruik handen wassen.

100% Biologisch afbreekbaar.

Samenstelling:
o.a. oplosmiddelen, organische zuren, IPA Alcohol, stabilisatoren en lavendelolie. Dit product is vrij van smaak-, kleur- en geurstoffen en bevat geen conserveringsmiddelen.

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Na gebruik goed handen wassen. Indien Anti-Daas in de ogen komt, goed spoelen met water.

Dierspecialist Anti-Daas is in opdracht geproduceerd door Perfect Natural Solutions BV. Anti-Daas is aangemeld bij het CTGB en goed bevonden door het Ministerie van VROM.
Ontdek de nieuwe Fytotherapie.
Dierspecialist fytotherapie & voedingssupplementen

Steeds vaker willen mensen bewust terug naar behandelingen met natuurlijke producten of voedingssupplementen op plantaardige basis. Middelen uit de kruidengeneeskunde of orthomoleculaire geneeskunde (dit is het toevoegen van bepaalde voedingsstoffen aan het voer of in supplement-vorm).

Dierspecialist heeft in nauwe samenwerking met natuurgeneeskundige therapeuten een serie producten en voedingssupplementen ontwikkeld van de hoogste kwaliteit met zeer doeltreffende resultaten. Er wordt gebruik gemaakt van de kracht van de natuur. Vaak wordt een hele plant gebruikt, maar soms is het juist van belang om alleen het wortelextract of juist het blad te gebruiken. Ieder middel heeft zo zijn eigen oorsprong met eigen specifieke werking. Deze natuurlijke producten werken snel en effectief maar zijn ook preventief te gebruiken. Afhankelijk van het product zijn er diverse vormen beschikbaar: sommige zijn als poeder beter opneembaar, andere in vloeibare vorm.
Gratis bezorgservice
Bij Dierspecialist Haspels helpen we u graag met het bezorgen van uw producten. Zodra u in de winkel aangeeft wat u wilt hebben, maken we samen met u na het afrekenen een bezorgafspraak.
Dierenkliniek Midden Nederland
Door onze samenwerking met Dierenkliniek Midden Nederland zijn wij nog beter in staat om alles te bieden voor jouw huisdier. Dierenkliniek Midden Nederland gaat net als ons voor de beste kwaliteit zorg en advies en is 100% klantgericht. Je kan ze om de week bij ons in de winkel vinden.
Kijk snel naar de data en de speciale tarieven.
GRATIS parkeren
Bij als onze winkels kunt u eenvoudig dichtbij parkeren. Uiteraard is dat gratis! Zijn de verpakkingen te zwaar? Dan lopen we toch met u mee. We doen dat graag.
Apotheek controle
Bij Dierspecialist Haspels hebben we diverse diergenees- en bestrijdingsmiddelen, supplementen en ondersteunende vitaminen en mineralen. Omdat wij de gezondheid van alle huisdieren voorop stellen voeren wij bij elk product een 'apotheek controle' uit. Hierbij nemen we samen met u specifieke factoren door als de gezondheid, het gewicht en het gebruik van mogelijke andere medicijnen van uw huisdier(en).

Bij Dierspecialist Haspels in Nieuwegein zijn we hier reeds mee begonnen als pilot. We ontvangen ontzettend veel positieve reacties. We waarborgen op deze wijze de gezondheid van uw huisdier bij het gebruik van deze producten. Heeft u vragen hierover? We helpen u graag.
Spaarpunten inwisselen
U kunt nu bij ons ongemerkt Dobeypunten sparen met de Dobey App.

Als u in onze winkels, IJsselstein, Nieuwegein of Terwijde komt, spaar je automatisch voor interessante aanbiedingen. Je maakt een account aan en hoeft alleen je bluetooth aan te zetten. Wil je ook sparen op plekken waar je het niet verwacht? Laat hem dan aan staan. We hebben maar liefst 15 spaarpunten!

Ook bij onze partners kunt onverwacht merken dat u Dobey punten spaart namelijk. Een verrassing is altijd leuk!

Je spaart voor leuke kortingen en producten.
Dierspecialist ADVIES
De zomer moet eigenlijk nog komen, maar de haren vliegen al in het rond. Soms is het nodig om je hond of kat extra te ondersteunen in deze periode. Daar kan je bij Dierspecialist Haspels alle producten voor vinden. Ben je al die haren op de bank helemaal zat? Probeer dan eens de Swipet of Pet Hair Magnet.

Hondenschool IDEFIX
Dobey Dierspecialist Nieuwegein en Ijsselstein werken al een tijdje samen met hondenschool Idéfix. Idéfix is het adres voor professionele begeleiding bij het opvoeden en trainen van uw hond. Ook bieden zij deskundige hulp bij diverse gedragsproblemen waaronder agressie naar andere honden of mensen, het niet alleen thuis kunnen blijven of angstgedrag.

Heeft u de puppy-/basis cursus er al opzitten en wilt u toch een leuke training volgen met uw hond? Dan bied Idéfix ook combicursussen. Dit is een combinatie van sport en spel. Denk hierbij aan diverse behendigheidstoestellen zoals de tunnel, slalom, hoogtesprongen en door een band springen.

Dobey Dierspecialist heeft ook zijn eigen kynologisch gedragstherapeut in dienst: Joëlla. Heeft uw hond gedragsproblemen of heeft u vragen over Idéfix kunt u altijd bij haar terecht.

www.idefix-hondentraining.nl
Gratis bij Dierspecialist Haspels
Bij Dierspecialist Haspels staan we al jaren voor specialisme en deskundigheid. Van onze zorg en interesse in jouw huisdier kan je in heel veel gevallen GRATIS gebruik maken.
Vestigingen
IJsselstein
Nieuwegein
Terwijde
IJsselstein
Contactgegevens
Telefoon030-2980068
E-mailijsselstein@dobeywinkel.nl
Adres De Clinckhoeff 25
3402 GA IJsselstein
 
Openingstijden
Maandag11:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
OverigeZie info voor wijzigingen