Vacature Dierenarts

Wil jij als zelfstandig dierenarts werken bij de beste dierenspeciaalzaak van het jaar? Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar een dierenarts die zelfstandig wilt werken en alle consumenten kan voorzien van het beste advies. Je werkt zelfstandig, hebt veel vrijheden en kan je intensief inzetten voor het opzetten van deze nieuwe werkwijze binnen de gezondheidszorg voor huisdieren. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.
Verdere toelichting over de medische verantwoordelijkheid en het opzetten van deze pilot zal in het gesprek worden toegelicht.
Als Dierspecialist willen wij uiteraard het beste voor elk dier. Maar niet alleen daarom zijn we uitgeroepen tot beste dierenspeciaalzaak van Nederland, we willen namelijk meer dan dat! Ook deskundigheid, service- en klantgerichtheid, onderscheidend vermogen en innovatie zijn zeker van belang.
Voor onze vestigingen in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein zijn wij op zoek naar:
 Een dierenarts (38 uur)
Ben jij sociaal, communicatief vaardig en vind je het leuk om met collega’s samen te werken? Heb je daarnaast een proactieve en flexibele instelling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Je komt te werken in een gezellig en professioneel team met een innovatieve en vooruitstrevende insteek. We bieden daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Stuur snel je sollicitatie (motivatiebrief en CV) naar haspels-nieuwegein@dierspecialist.nl als dit je aanspreekt.
IJsselstein
Contactgegevens
Telefoon030-2980068
E-mailijsselstein@dobeywinkel.nl
Adres De Clinckhoeff 25
3402 GA IJsselstein
 
Openingstijden
Maandag11:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
OverigeZie info voor wijzigingen